Steentapijtvloeren:
alle kleuren van de regenboog

Steentapijtvloeren passen echt overal. De reden? Ze zijn beschikbaar in elke denkbare kleur. Wat is een steentapijtvloer? Eenvoudig gesteld is het een vloer die bestaat uit grindkorrels gebonden door een epoxyhars.

Dat betekent dat een steentapijtvloer een open structuur heeft. Heeft u dat liever niet? Dan kan de vloer worden opgevuld met een vulmiddel voor een perfect glad oppervlak.

Marmertapijtvloeren: voor veeleisende toepassingen

Eigenlijk lijkt een marmertapijtvloer nogal op een steentapijtvloer. Het voornaamste verschil? Het gebruik van natuurlijke marmerdeeltjes in plaats van grindkorrels. Ook hier heeft u de keuze tussen een open of een gesloten structuur.

Steentapijt en marmertapijt zijn geluidsabsorberend en erg slijtvaste, sterke vloeren. Ze zijn in de regel ook slipvast en - zeker in gesloten structuur - uitermate geschikt voor veeleisende toepassingen of vochtige ruimtes. De gesloten versie is bovendien erg onderhoudsvriendelijk. .


Contacteer ons vandaag nog naar onze competitieve prijzen voor een steentapijt of marmertapijt vloer in de regio Vlaams-Brabant en Waals-Brabant.

VRAAG VANDAAG NOG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE!


Enkele realisaties

CONTACTEER ONS

KS klinkerwerken
Lentelaan 1
1500 Halle

0474 66 33 56
[email protected]