Deskundige chapewerken

Vakkundig uitgevoerde chapewerken zijn een noodzaak voor een kwalitatieve vloer. Tenslotte vormen de chapewerken de basis, en die moet perfect zijn ondanks het feit dat die eigenlijk niet zichtbaar is.

KS klinkerwerken voert diverse chapewerken uit, afhankelijk van uw behoeften. Zo kan u een beroep doen op ons voor het plaatsen van cementgebonden chape, zowel vezelgewapend als netgewapend. Heeft u isolatiechape nodig? Geen probleem, wij plaatsen akoestische chape en thermische chape.

Plaatsen van wandtegels en vloertegels

KS klinkerwerken plaatst zowel keramische tegels als natuursteen, met voeg of zonder, in elk denkbaar formaat. Wij betegelen vakkundig wanden, vloeren, trappen en douches.

Alle medewerkers van KS klinkerwerken zijn ervaren professionals; dat betekent dat u verzekerd bent van een minutieuze afwerking, inclusief op maat verzaagde plinten. Voor het betegelen van natte ruimtes of douches garanderen we een correcte voorbereiding met een waterdicht afdichtingsdoek en een perfecte afwerking, inclusief inox afvoer.


Contacteer ons vandaag nog naar onze competitieve prijzen voor professionele tegelwerken in de regio Vlaams-Brabant en Waals-Brabant.

VRAAG VANDAAG NOG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE!


Enkele realisaties

CONTACTEER ONS

KS klinkerwerken
Lentelaan 1
1500 Halle

0474 66 33 56
[email protected]